Desenio

desenio posters och affischer

Letar du efter fina foton eller målningar i posterformat men kan inte hitta något som passar just dig? Då kan Desenio posters vara perfekt för dig, Desenio har flertal alternativ och kategorier alla i poster format och till ett bra pris.

Majoriteten är av foton på andra människor och självporträtt, vilket passar dig som letar efter mer realistiska dekorationer och föredrar foton över målningar och finner dem mer estetiska. Desenio posters fungerar till alla rum i ditt hus både sovrum, vardagsrum och kök med mer.

Vilka stilar passar desenio posters till?

Desenio posters passar majoriteten av stilar och inredning men för det mesta fungerar de bäst till en stilren inredning eller en inredningen med ett visst färgtema. Och när du väljer ut desenio posters att inreda ditt hus eller rum med fungerar det bäst med att välja de som har ett visst färgtema i rummet.

Det vill säga om man exempelvis har ljusrosa väggar kan man göra tillägg i rummet med posters som har ljusrosa inslag i sig.

Eller om man har ett vitt rum med bruna möbler kan man dekorera det med desenio posters med bruna toner och inslag i motiven.

Desenios utbud kan fungera till alla möjliga olika inredningar men ser bäst ut till de med ett visst tema. Man kan även hitta flertal inspirationsbilder på hur man kan dekorera sitt rum med Desenios tavlor och posters och få en överblick till hur man själv kan göra och vad som passar bäst till ens rum.

Det finns även många Desenio posters som matchar varandra, alltså par som går hand i hand. Därav blir det väldigt enkelt att hitta en poster som liknar den andra om du vill matcha dekorationerna till varandra.

Budget och ekonomi

Då majoriteten av Desenio posters ligger på ett pris mellan 80-200 kr är dem en extremt billig form av dekoration samtidigt som de ser professionella och stiliga ut. Desenios konst passar perfekt till de med en liten budget för dekorationer men även vill göra rummet eller huset mer stilrent och personligt.

På grund av sitt billiga pris kan vissa vara osäkra ifall de vill införskaffa desenio posters som inredning till sitt rum/hus men många av de här posters ger en väldigt elegant känsla till rummet även fast de är av den billigare sorten.

För att göra varorna på Desenio som du införskaffar ännu mer professionella kan du enkelt köpa till en ram för en liten summa och rama in den vilket direkt gör den mycket mer elegant och attraherande att titta på. 

Man kan finna ramar på både hemsidan för desenio posters men även separat, köper du från en hemsida inriktad för Desenio posters och planscher är chansen större att den passar postern. Ramarna varierar dock mer i pris och kan vara dyrare än själva postern då de ligger på ett pris mellan 40-400 kr beroende på den sort ram du önskar att ha. Du kan välja mellan ek ramar, svarta ramar, guld ramar med mer. Det finns alltså mycket variation och du kan enkelt skaffa det som matchar ditt rum.

Desenio Trender 2019​

Under sommaren 2019 finns det flertal nya trender gällande design och inredning av ditt hus och rummen i det såsom vardagsrum, sovrum, kök och badrum. Men vilka av de här sommar trenderna är mest populära och hur kan du inreda ditt rum enligt dessa trender?

 

Stora trender – citat

Under den kommande sommaren har det blivit allt mer trendigt och vanligt för kvinnor att inreda sina rum med roliga citat, snygga illustrationer och lite girl power i mixen. Några exempel på desenio posters med den här inriktningen är kalligrafi poster som innehar fina och roliga citat som hjälper dig att uttrycka dig själv och dina tankar. Ofta har de mer rosa inslag eller svart-vita.

Det är även trendigt att inreda sina rum med roliga och humoristiska motiv för posters med rosa toner som ger ett gott skratt åt dig och dina gäster. Det finns även flertal desenio posters riktade mot tjejer och de trender som skapas inför sommaren som passar dig som vill uttrycka dig själv genom din inredning.

 

Neutrala färger för alla

Det är även mer trendigt att inreda sina rum med mer neutrala färgskalor och svartvita motiv som ger en känsla av elegans och klassiska inslag samt en fridfullhet. Atmosfären neutrala färger skapar uppmuntrar enkelt avkoppling till dig och dina gäster.

Det finns ett par stycken sätt att dekorera sitt rum med neutrala Desenio posters. Det första är med hjälp av klassisk fotografi där du enkelt kan dekorera ditt rum med fina klassiska bilder i svartvitt som matchar till din inredning.

Du kan även dekorera med kalligrafi på fina och inspirerande citat i svartvitt eller så kan du dekorera det med Line Art vilket är en minimalistisk konstform och väldigt trendigt under 2019. Många väljer även att tatuera sig med line art motiv och därav kan du även skaffa en Desenio planscher med liknande motiv till din tatuering om du har någon för att ge mer inspiration och hemtrevlighet till ditt rum.

 

Toner och kontrast

Den lättaste formen av inredning är då man matchar sina tavlor och posters till de kontrast och färgteman man har i sitt rum. Alltså om man har ett vardagsrum med gröna kontrast kan man matcha det med natur inriktade desenio posters eller bara desenio posters med gröna kontrast till sig. Det här kan lätt få rummet att se mer sammanställt och komplett ut och ge dina gäster en känsla av elegans när de är på besök. Att matcha dekorer med toner och kontrast är alltså ett väldigt enkelt och smidigt alternativ.

Tavelväggar

Tavelväggar är en väldigt populär form av dekoration och innebär att man införskaffar flertal liknande desenio posters och sätter upp dem i en viss mall där de kan variera i storlekar.

Tavelväggar är perfekta för dig som vill uttrycka sig mer hur du är som person och vad du gillar med mer.

Tavelväggar med Desenios posters kan då hjälpa dig göra just det och du kan enkelt skapa en egen tavelvägg, men mer om det finns i texten “Skapa din egna tavelvägg”.