Billiga tavlor

billiga tavlor till köket

Hur kan billiga tavlor fungera lika bra som dyrare?

Köket är hjärtat av alla eventet, det är där man ofta samlar familj, släkt och vänner för en fika eller kanske studentmottagning. Köket är det rummet majoriteten ser när dem kommer hem till dig och det är där de flesta av dina gäster spenderar största delen av tiden på besöket.

 

Därav vill man gärna dekorera sitt kök för att ge det en extra känsla och göra det finare. Men när man väljer tavlor till sitt kök kan det vara svårt att hitta den rätta tavlan.

 

När man väljer de kökstavlor man vill inreda sitt kök med är det lätt att korsa vägar med väldigt dyra tavlor som oftast ligger utanför ens budget. Det är inte alltid lätt att hitta kökstavlor till bra och billigt pris men det är inte omöjligt. Hur och var hittar man då billiga kökstavlor?

 

Det finns stora utbud på flertal affärer av fina tavlor men många av dem här tavlorna ligger på ett högt pris som många inte har råd att spendera i nuläget. Då finns det alltid tavlor till billigare priser för dig som önskar det. Billiga tavlor må inte ha samma värde som de dyrare men de kan fortfarande dekorera ditt kök på det sätt du önskar.

Hur kan billiga tavlor fungera lika bra som dyrare?

Billigare tavlor kan fungera precis lika bra som dyrare, de må inte vara värda lika mycket och om du planerar att sälja tavlan i framtiden kommer du inte få mycket för den.

 

Men för de som endast vill införskaffa en tavla för att förbättra kökets inredning och piffa upp det en smula kan det verka onödigt att köpa en dyr tavla.

 

Om du inte är en samlare på konst eller har avsikten att sälja den senare för ett bra pris är det inte behövligt att införskaffa en dyr tavla. Då kan man istället inrikta sig för de billigare tavlorna på marknaden. Billiga tavlor kan vara precis lika fina och fungera likadant som de dyrare när man dekorerar sitt kök.

 

Du kan hitta flertal olika stilar och kategorier av billiga tavlor så som moderna tavlor, klassiska tavlor och roliga tavlor. Det finns fortfarande något som passar just dig.

 

Ekonomiska aspekter

Majoriteten av tavlor kan kosta över 20 000kr vilket för många är en hel månadslön och om man inte är en konstfantast kan det här verka irrationellt mycket att spendera för att dekorera ditt kök.

 

Därav är billiga tavlor ett mycket bättre alternativ för dig som endast letar efter en finare syn på sitt kök och ge det lite personlighet utan att tömma hela plånboken.

 

Billiga tavlor kan ligga från allt mellan 200- 20 000 kr men de flesta fina tavlor går att hitta för ett pris på max 2000kr. Det här är ett mycket mer rationellt pris för de med en mindre budget till dekorationer.

 

Som tidigare nämnt går det att hitta väldigt fina tavlor som ser dyra ut men inte är det egentligen för ett bra pris som även enkelt kan imponera på dina gäster.

 

När man dekorerar sitt kök med olika former av konst kan många tänka och fråga om man är en konst fantast eller har ett intresse för det.

 

Därav kan även billiga tavlor fungera som en bra konversationsstartare. Om du dock inte är en konst fantast och dina vänner letar efter fina billiga tavlor kan du nu gladeligen rekommendera affärer som innehar liknande tavlor.

 

Flertal människor blir ofta imponerade av hur billigt något riktigt vackert kan vara och kan göra dem exalterade över ämnet. Billiga tavlor är därför både ekonomiskt bra samtidigt som de kan vara riktigt fina.

Var kan man köpa billiga tavlor?

Då man letar efter billiga tavlor kan det ibland vara svårt att hitta det som passar dig och din budget, här är därför några exempel på företag med tavlor till bra priser och vad deras utbud är.

 

Confidentliving.se

 

Confidentliving är ett företag som inriktar sig på alla olika former av inredning i ditt hus och därav även tavlor. Deras utbud är stort och priserna varierar beroende på vad man önskar att köpa. Dem har många roliga tavlor med ett klassiskt tillägg till erbjudande för ett pris på 2000 kr, de här tavlorna kan anses dyra för vissa men för andra är det ett måttligt pris i jämförelse med det mesta. Dem erbjuder även mer minimalistiska och moderna tavlor som är mer åt det svartvita färgschemat för ett mycket billigt pris på 100-200 kr st.

 

Nordiskagalleriet.se

 

Nordiska Galleriet är för dem som älskar konst men vill hitta tavlor för ett billigare pris än vanligt. Här varierar priserna mellan de tavlor som finns beroende på artist och annat, man kan hitta tavlor inom flertal kategorier för priset mellan 2000-25 000 kr. Dem erbjuder all form av konst som moderna tavlor, roliga tavlor, abstrakt konst och klassiskt. Alltså har nordiska galleriet ett stort utbud av tavlor som varier både beroende på pris och konstnär och det finns något för alla här gällande budget och stil.

 

Bluebox.se

 

Bluebox är en hemsida inriktad på inredning och dekoration till både kök, fritid med mer. Här kan man enkelt hitta väldigt billiga och fina tavlor som passar perfekt för dig som letar efter något enkelt och något som inte tar på din budget för mycket. Deras utbud av tavlor till köket är för det mesta enkla citat tavlor som är mer moderna och minimalistiska. Priset ligger mellan ca 200-600kr för en tavla eller väggdekor till köket och är väldigt billigt samtidigt som det lätt kan piffa upp ditt kök.

 

Svenssons i Lammhult

 

Svenssons i Lammhult har även här en inriktning på inredning och även tavlor, deras utbud av tavlor och affischer är hyfsat stort och man kan lätt hitta något man gillar och som skulle passa till ens kök. Dem är heller inte för dyra och bra för de med en liten budget för dekorer, priserna ligger mellan 200-10 000kr beroende på den tavla och stil man vill ha. Svenssons i Lammhult erbjuder flertal stilar av tavlor från abstrakta till minimalistiska och moderna tavlor.