Fem tips när du köper kökstavlor

tips för kökstavlor online

Oscar & Clothilde​​

UTVALD WEBSHOP

Vi har valt ut en av våra absoluta favoriter när det kommer till Kökstavlor online! Oscar & Clothilde är en elegant webbshop som har det mesta för ditt hus och lägenhet i allmänhet, och ditt kök i synnerhet. 

Välj mellan härliga posters och tavlor i flera olika kategorier såsom djur, natur växter och grönt! 

Köket är lungan i ditt hem. Det är där  vi samlas för att laga mat, prata och reflektera över dagens händelser, och där vi bjuder goda vänner på fantastiska middagar. Eller? Köket kan som många vet också bli en plats för oundviklig stress. Disk, ingen lust att laga mat, bananflugor och den obligatoriska tillika oändliga högen med räkningar på köksbordet!

Det finns dock en del knep hur man tacklar allt det jobbiga som är förknippat med köket. Och istället låter allt det trevliga och roliga ta överhand! 

Vi på Kökstavlor utgår såklart från det vi tycker är det viktigaste i det här ledet; kökets väggar och dess tavlor! Det blir svårare att undvika det tråkiga i köket om dina väggar är kala och sterila. Vi förespråkar färg och form, och så klart, så mycket kökstavlor och posters du klämma in!

Här nedan listar vi fem saker som kan vara värt att tänka på när du ska köpa och dekorera ditt kök med tavlor och posters. 

Fem tips till dig som köper kökstavlor

göra unika tavlor

 

1.Utgå från dig själv 

När du dekorerar och inreder ditt hem, vem gör du det för egentligen? Om du tvekar så kanske du inte bara utgår från dig själv och eller din familj? Varför inte? Det är ju faktiskt du eller ni som ska bo där. Om du glömmer trender och övriga tyckare, vad inspirerar dig i köket? Utgå från något som ger dig inspiration, lugn och glädje! Det kan låta lite lökigt, men faktum är att det kan hjälpa dig att lyckas i köket!

 2.Välj med omsorg

Att välja med omsorg betyder i stora drag att du inte bör köpa första bästa poster på Ikea. Därmed inte sagt att du inte kan hitta fantastiskt fina kökstavlor på Ikea, men det som bör undvikas är att du tar en poster eller tavla strax innan utgången, bara för att det är smidigt. Du ska trots allt leva med den på din köksvägg under en längre period. Ta dig tiden att göra lite efterforskning. Vad passar i mitt kök, finns det några bra priser och erbjudanden just nu?

 

inte bara mat som kökstavlor

3.Inte bara mat

 

Oavsett vad du tycker om att laga mat, älskar eller hatar det, så är köket oundvikligen, på ett eller annat sätt, ett rum associerat till mat. Detta behöver såklart dock inte vara sanningen när det kommer till dina kökstavlor. Många vill utgå från mat när dom väljer tavlor till köksväggarna, men allt fler väljer också att helt frångå mattemat, och istället inreda köket på samma sätt som vilket annat rum i ditt hem som helst. 

Vi tycker såklart att våra matinspirerade kökstavlor gör sig oerhört bra i varje familjs kök!

4.Utnyttja rummet 

Ditt kök har mer än bara väggar att fästa köksposters på. Naturligtvis är detta något av det första vi tänker på, men det finns även andra platser att dekorera med kökstavlor på. Du har säkert sett ett stilfullt inrett kök med en poster stående lutad mot kaklet över diskbänken. Detta är en utmärkt plats att utnyttja om du vill skapa ett unikt och personligt hem. 

 

uttnyttja rummet för tavlor

5.Va inte rädd!

Kökstavlor handlar om att visa vem du är, vem som bor i huset, inspirera till kreation och reflektion. Därför bör du inte vara rädd när det kommer till dina val av kökstavlor! Ta ut svängarna, gör det personligt, lägg till färger och former! Det fina med kökstavlor och köksposters är att det är ett relativt billigt och enkelt sätt att förnya och expirementera med din inredning. Skulle det bli fel så är det lätt att åtgärda. Å andra sidan, vad är egentligen fel?

Innehållsförteckning

Läs även